omslagfoto website

Stop die pestkop

Stop die pestkop
€ 14.95
Gepest worden is ontzettend naar. Je vraagt je af waarom ze altijd jou moeten hebben en of het altijd zo zal blijven. Je hebt het gevoel dat er iets mis met je is, of zint juist op wraak. Soms geven volwassenen jou nog de schuld ook! Ze zeggen dat je niet zo snel op je teentjes getrapt moet zijn, dat je van je af moet leren bijten, of zelfs dat je erom vraagt om gepest te worden.
Gepest worden is nooit jouw schuld, maar gelukkig zijn er wel wat dingen die je kunt doen om te zorgen dat pesters jou niet meer als slachtoffer zien. Dit boek staat vol tips en trucs om zelfverzekerd over te komen, de juiste hulp in te roepen en... van je af te bijten.
Jessica is orthopedagoog en werkt met kinderen die het thuis of op school moeilijk hebben. In haar praktijk ziet ze veel kinderen die getraumatiseerd zijn door pesten. Ze helpt hen hiermee om te gaan en ziet zo ook waar het soms misgaat. Dit boek vloeit voort uit jarenlange ervaring met zowel pesters als slachtoffers. Het biedt waargebeurde voorbeelden, tips over houding en gedrag én een blik in het hoofd van de pestkop.

bestel op bol.com
Terug naar overzicht

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN